Notes160x600
Rollup
Ispraznite i očistite svoja crijeva za samo dvije minute: Osjećat ćete se prepoređeno poslije samo jedne kašike ove smjese

Ispraznite i očistite svoja crijeva za samo dvije minute: Osjećat ćete se prepoređeno poslije samo jedne kašike ove smjese

Svi povremeno imamo problema sa našim probavnim sistemom, na koji utječe zaista veliki broj faktora, a kako je riječ o kompleksnom sustavu koji u isto vrijeme obavlja više potpuno različitih funkcija, neophodno je da vodite brigu o stanju istog, kako se ne bi pojavila neka teška oboljenja ili bolesti.

Stručnjaci savjetuju prije svega da prilagodite svoju ishranu zdravom načinu življenja, ali je osim toga neophodno da i svakih šest mjeseci uradite neku vrstu detoksikacije organizma. Upravo jednu od metoda pomoću koje možete to da učinite vam donosimo u današnjem članku, a sastojci koji su vam potrebni da biste napravili sebi ovaj prirodni lijek su pet kašika prokuhale vode, 150 grama hurmi, kao i 150 grama šljiva.

Kada vam voda prokuha, u nju treba da dodate hurme i šljive, a zatim ostavite smjesu da se kuha barem nekih 15 minuta da bi se ohladila. Poslije toga skinite je sa vatre da se ohladi, a lijek ćete konzumirati svako jutro na prazan želudac i to po jednu kašiku prije nego što krenete sa svojom jutarnjom rutinom, kafom ili pripremom doručka.

Osim što ćete uravnotežiti svoju probavu, koja dosta utječe i na vašu energiju u toku dana, osjećat ćete se preporođeno i odmorno što duže budete praktikovali ovo ujutru. Svi oni koji su isprobali ovaj recept koji je u kratkom vremenskom periodu postao jako popularan na internetu se slažu da je riječ o zaista dragocjenom receptu, a najbolje od svega je upravo jednostavna priprema, te što vam ne trebaju neki sastojci koje je nemoguće naći.

Komentari