Notes160x600
Rollup
Imate jak zadah i neugodno vam je zbog toga. Pomoću ove hrane odmah uklonite loš zadah

Imate jak zadah i neugodno vam je zbog toga. Pomoću ove hrane odmah uklonite loš zadah

Koliko puta vam se desilo da bi ovog trenutka pojeli kilogram luka uz ćevape a da ne razmišljate o tome da li će vam se posle osjetiti iz usta, i da li će neko pored vas pasti u nesvijest zbog neugodnog mirisa ?

Svi mi imamo istu boljku, ćejf zamjenjujemo činjenicom da ćemo se neprijatno osjećat i odmah odstranjujemo užitak hrane, međutim hrana koju većinom imamo u svojim domovima spriječit će loš zadah u trenutku i neprijatnosti zbogom !

Odlično sredstvo za neutralizaciju neugodnih mirisa iz usta svakako je peršun,a sve što treba jeste da uzmete listiće i da ih sažvačete dok peršunov sok ne bude rasprostranjen po cijeloj šupljini.

Potpuno istu primjenu i konzumiranje ima i nana koja će vam dodatno smiriti želudac.

 

 

Ukoliko vam se od luka osjete i ruke pored usana vrlo brzo možete ukloniti taj miris limunom,ali ne na način da ga protrljate od jezik nego da napravite limunadu malo jaču ali bez šećera. Kora poboljava učinak.

Koristite ovaj sastojak kao prilog ali senf također pomaže uklanjaju neugodnih mirisa, a njegova primjena za ovo jeste da uzmete kašikicu senfa i da mućkate oko jedne minute, ispljunite i isperite usta vodom.

 

 

Bilo da ih uzimate svježe ili da ih iscijedite jabuke će odlično ukloniti loš zadah iz vaših usta i osvježit će ga. Nisu loše za jesti a ujedno i pomažu.

 

 

Komentari