Notes160x600
Rollup
Ima najveće grudi u Velikoj Britaniji: Manekenka za operacija dala 44.000 eura, a želi da izvadi i rebra (Foto)

Ima najveće grudi u Velikoj Britaniji: Manekenka za operacija dala 44.000 eura, a želi da izvadi i rebra (Foto)

Iako svi i u 21. stoljeću ponavljaju da je ljepota prolazna, Niki Valentina Rouz, koja je na svoje tijelo potrošila više od 40.000 funti se i ne bi složila oko toga. Naime, ova manekenka, koja ima samo 26 godina je bila toliko opterećena veličinom svojih grudi, da je odlučila da želi da ima najveće grudi u cijeloj Velikoj Britaniji. Ukoliko je to nešto čime se možete hvaliti, onda je sigurno da niko na to nema pravo kao Niki.

Niki je dosad drage volje dala oko 45 hiljada eura za svoje raskošno poprsje koje joj priroda nije podarila, a ne planira na tome da se zaustavi. U nekoliko navrata je istakla da su velike grudi nešto što je željela otkako je bila tinejdžerka, a sada tvrdi da planira izvaditi nekoliko rebara kako bi mogla još više da poveća svoje poprsje, iako je to nešto što joj svaki doktor strogo zabranjuje, jer bi mogla itekako da naškodi svom tijelu. Ona o tome ne razmišlja, te se vodi da želi da izgleda onako kako je zamislila kad već ima novca da to i ostvari.

Osim što je radila na svojim grudima, Niki je imala, vjerovali ili ne, čak 15 korekcija usana, tri operacije nosa, pa je sveukupno na plastične operacije dala oko 75.000 eura.

Njena ideja o uklanjanju rebara će je takođe puno koštati, ali poslije svega, vjerovatno je da ova manekenka ima dovoljno sredstava da sebi priušti i nešto ovakvo. Ipak, priznala je da ima problema sa grudima, posebno prilikom spavanja, te da uglavnom spava na stomaku.

Komentari