Notes160x600
Rollup
I on i njegova supruga su imali ljubavnike: Kada je saznao da je bolestan, shvatio je da ima samo jednu sebičnu želju

I on i njegova supruga su imali ljubavnike: Kada je saznao da je bolestan, shvatio je da ima samo jednu sebičnu želju

Nedavno se ispovijest jednog supruga proširila internetom, a razlog zbog kojeg je postala viralna jeste što su i on i njegova supruga imali ljubavnike, ali kada je ostario, imao je samo jednu želju, pa je otvorio dušu.

Naime, svoju ispovijest je počeo tako što je priznao da je njegov brak uvijek bio mirna luka, a većini ljudi bi se činio kao da je dosadan. On se posvetio nauci, pa mu to nije bilo ni bitno, a kada je prije tri godine upoznao jednu mladu naučnicu, odmah se u nju zaljubio pa su započeli ljubavnu aferu. Kako svejedno nije provodio puno vremena kod kuće, bilo mu je lako da tu vezu održava tajnom.

Ipak, kada je prošle godine primjetio na svojoj supruzi da je sve veselija i zadovoljnija, te da se više sređuje nego prije, nije mu trebalo dugo da poveže o čemu se tu zapravo radi. Ipak, nedugo nakon toga mu je i ona sama priznala da već dugo vremena zna za njegovu aferu, te da je i ona sada našla nekoga.

Suprug je osjetio ljubomoru, ali nije imao pravo da joj prigovara, sve dok nije otkrio da boluje od rijetkog oblika karcinoma, te da ne zna koliko mu je vremena preostalo. Podijelio je vijesti sa svojom suprugom, koja mu se ponovo posvetila, dok je ljubavnica samo rekla da joj je žao.

Ono što mu je teško palo, bilo je to što se njegova supruga nastavila viđati sa svojim ljubavnikom, što mu sada itekako smeta, te je njegova posljednja želja da provedu ovo malo vremena zajedno, da je ne dijeli više. Šta vi mislite, da li je njegova želja sebična?

Komentari