Notes160x600
Rollup
I Džeko je vidio Karleušin video, pa ostavio reakciju ispod: Svi se pitaju šta će Amra reći na ovo

I Džeko je vidio Karleušin video, pa ostavio reakciju ispod: Svi se pitaju šta će Amra reći na ovo

Drama oko Jelene Karleuše i navodne afere koju je imala sa bosanskohercegovačkim fudbalerom Ognjenom Vranješom i dalje traje.

Nakon sto se vratila iz Kine, Jelena se prvi put pojavila u javnosti, na snimanju nove emisije showa “Zvezde granda”, a po prvi put popularna pjevačica nije bila voljna da komunicira medijima, što uopšte nije nalik na Jelenu na koju smo navikli.

Na svom je profilu objavila i video dok ulazi u studio, i na njemu ostavila i opis, kojim je privukla veliku pažnju regiona. U tom opisu obratila se nekim medijima i napisala kako njihova bolesna medijska hajka nema kraja. Mediji koji su iznijeli nemjerljive i velike lazi ucinili su veliko zlo njenoj porodici.

Jelena dodaje da se cijeli svoj zivot posvetila pomaganju ljudima i zivotinjama i da takvo nesto nije zasluzila. Kaze da citav Balkan suti na bezumno kasapljenje i unistavanje jedne zene i njene porodice. Molila je opet da makar njenu djecu ne mijesaju u to i ne stavljaju na naslovne strane.

Ovu njenu objavu medijima lajkao je i bh reprezentativac Edin Dzeko, koji očigledno nije mogao da ne pruži podršku poznatoj pjevačici barem na ovaj način. Nije bio jedini, a tu su se našle i mnoge poznate ličnosti, ali i njena armija fanova koja je u ovim teškim trenucima nije htjela ostaviti na milost i nemilost njenim neprijateljima i svima onima koji su iskoristili ovu situaciju da loše pišu o njoj i da je predstavljaju u lošem svjetlu u medijima i na internetu. Šta vi mislite o ovoj situaciji?

Komentari