Notes160x600
Rollup
Htio je da snimi oluju, a onda je zabilježio nešto što će vas zaprepastiti: Svi misle da je ovo Bog među oblacima (Video)

Htio je da snimi oluju, a onda je zabilježio nešto što će vas zaprepastiti: Svi misle da je ovo Bog među oblacima (Video)

Na društvenim  mrežama često imamo priliku da saznamo nešto nevjerovatno što se dogodilo na drugom kraju svijeta u donosu na nas, a činjenica je da je to jedna od najvećih prednosti doba u kojem živimo. Tako je nedavno jedan video postao viralan u jako kratkom vremenskom periodu nakon što je objavljen. Naime, jedan korisnik društvene mreže Facebook je htio da uživo snima oluju koja se spremala, a onda je na snimku zabilježio nešto još čudnije o čemu su svi danima poslije toga pričali.

Solo Dolo je inače poznat po tome što snima ekstremne vremenske uslove, baš kao što je bila ova oluja u gradu Alabami, a u jednom trenutku su fokusirali na svijetlu bijelu fleku, da bi ugledali čudan oblik u oblacima, koji je podsjećao na ljudsko tijelo koje se kretalo na neobičan način. O čemu se tu radilo, pogledajte sami u videu koji vam donosimo u prilogu, pa sami odlučite šta vidite na snimku.

Video koji je pregledalo više od milion ljudi, ima i 7.000 komentara, a većina njih su fascinirani vjernici koji su u ovom obrisu ugledali Boga, te su tako komentarisali da se u ovakvim trenucima vidi ko zapravo ima stvarnu moć. Ipak, bilo je i onih skeptičnih, kao i uvijek, koji su isticali da je najvjerovatnije riječ o igri svjetlosti.

Ipak, svako ima pravo da vjeruje u ono što hoće dokle god drugima ne čini zlo niti im škodi tim svojim uvjerenjima. Šta ste vi prepoznali na ovom snimku, da li ovo vama izgleda kao viša sila ili ipak ne?

Komentari