Notes160x600
Rollup
HAOS u Zadruzi između Lune, Slobe i Zorice : zamalo TUČA

HAOS u Zadruzi između Lune, Slobe i Zorice : zamalo TUČA

Svake subote u suštini bude neizvjesno kada je u pitanju duel i igrica. Sinoc je u zadruzi u duelu bila Luna sa Tomom, gdje je Toma napustio bijelu kuću.

Nakon izbacivanja Tome u kući je nastala prava drama, jer su ostali zadrugari počeli da provociraju Lunu zbog malog broja glasova.

Kako u igrici glasovi nikome od njih dvoje nisu duplirani Luna je imala 59 % glasova, a Toma 41 pa je zbog toga morao napustiti rijaliti.

Prva sa prozivkama malog broja glasova bila je Miljana Kulić, a njoj se zatim pridružila i Zorica Marković koja od samog početka ima napade na Lunu i Slobu i njihov odnos.

Pošto je ova svađa počela jako da se zakuhtava u jednom trenutku Zorica je krenula na Lunu, a obezbjeđenje je odmah uletjelo u dvorište da spreči mogući sukob.

Iako nije došlo da napada, Sloba je burno reagovo na sve ovo i vidno bijesan je povukao Lunu te udario od betonski stub.

Potom su Sloba i Luna otišli u izolaciji gdje su izlive bijesa vidno prikazivali i govorili kako će od sada da spavaju u izolaciji te da će zabraniti bilo kome da se približi Luni.

Čitav okršaj iz studija je gledala i Anabela koja je došla kao podrška Luni te je prokomentarisala da samo ako je pipne da će sa policijom ući unutra jer više ne želi to da trpi.

Čitavu situaciju pogledajte ovde

 

 

 

Komentari