Notes160x600
Rollup
Godinama ju je Šaban skrivao od svih: Ona je pjevaču rodila vanbračnog sina kojeg je na kraju priznao

Godinama ju je Šaban skrivao od svih: Ona je pjevaču rodila vanbračnog sina kojeg je na kraju priznao

Jedan od najpoznatijih pjevača u regionu je u svakom slučaju bio Šaban Šaulić, čija je smrt pogodila mnoge kada je izgubio život prije nekoliko mjeseci u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Kada je riječ o životu kralja boema, proporcionalno njegovoj slavi, o tome se uvijek puno pisalo, a posebno je zanimljiv bio njegov ljubavni život, barem kada je riječ o medijima i javnosti, kako se o tome stalno govorilo. Iako je Šaban godinama bio u braku sa Gordanom, sa kojom je dobio i troje djece, Ildu, Sanelu i Mihajla, imao je još jednog sina, koji se zove Robert.

Robert je njegov vanbračni sin, sa kojim nikad nije bio pretjerano blizak, ili je barem Šaban tako tvrdio, a brinuo se za njega sve do njegove 18. godine. Mnogi tvrde da su Šaban i Robert bili bliski sve do smrti poznatog pjevača, ali da se o tome nikad nije govorilo u javnosti, kako Gordana njihova druženja nije odobravala, niti je znala za njih.

Kako god, kada je riječ o Robertovoj majci, o njoj se ne zna puno toga, samo da je od Šabana uzela novac da bi napravila kući sebi i svom sinu, te da ništa od njega nije tražila, a da nije bilo samo za njenog sina i njegovo dobro.

Na sahrani poznatog pjevača, svi su bili iznenađeni kada su ugledali Šabanovog vanbračnog sina, ali su Šabanovi prijatelji i saradnici bili jako prijatni prema njemu, kako su shvaćali da je i njemu jako teško pala ta cijela situacija koju niko nije mogao da predvidi.

Komentari