Notes160x600
Rollup
Gdje bi svekrva uvijek trebala da sjedi u autu: Sara Sabri otvoreno priznala ono što svi misle

Gdje bi svekrva uvijek trebala da sjedi u autu: Sara Sabri otvoreno priznala ono što svi misle

U posljednje vrijeme zaista je pohvalno što je sve više pripadnica ženskog spola koje se eksponiraju u raznim umjetnostima, ali i u nauci, što pokazuje da i naše društvo konačno dolazi do ostvarivanja realne ravnopravnosti spolova u društvu.

Iako nas bez ikakve sumnje očekuje još veliki put koji moramo preći, svaki korak se računa, a u današnjem članku vam donosimo priču o jednoj uspješnoj ženi, koja pomjera sve granice sa svojim dosadašnjim radom. Riječ je o autorici, spisateljici Sari Sabri, koja je dosad napisala čak četrnaest knjiga, a više njih je već proglašeno regionalnim bestselerima.

Njene knjige su itekako popularne i kod publike, posebno kod žena, koje rado čitaju njena djela. Ono što je specifično, jest što su uglavnom njene knjige napisane u vidu obraćanja drugim ženama u regionu, što dosad i nije viđeno kod nas, a postalo je jako popularno nakon što je to Sara donijela i izvela na sebi svojstven način.

Često se u svojim knjigama znala da dotakne i brojnih taboo tema o kojima bi drugi možda nerado pisali ili čak se ne bi usudili to ni spomenuti, a tu spada velika većina, ali Sara nije jedna od njih. Ovu ženu s razlogom prati više stotina hiljada pratitelja na društvenim mrežama koji joj se redovno dive.

U današnjem članku vam pak donosimo njen odgovor na pitanje koje je vjerovatno često znalo da zagolica maštu ljudi koji su odrasli na našim prostorima, a to je, gdje bi zapravo trebala da sjedi svekrva u automobilu. Evo šta Sara smatra.

Komentari