Notes160x600
Rollup
Fanovi su se zgrozili: Kim Kardashian se htjela pohvaliti tijelom, a na ovaj užasan detalj je potpuno zaboravila (Foto)

Fanovi su se zgrozili: Kim Kardashian se htjela pohvaliti tijelom, a na ovaj užasan detalj je potpuno zaboravila (Foto)

Kim Kardashian je jedna od najpoznatijih žena na svijetu, mada se nikad nije istakla ni u svijetu muzike, glume, nego je popularna samo zbog rijaliti programa „Keeping Up With The Kardashians“.

Ipak, pomalo je zabrinjavajuće koliki utjecaj ona ima na djevojke širom svijeta koje se ugledaju na nju, iako se zaista nije istakla ni po čemu osim po svom izgledu, koji se danas doslovno nameće i običnim djevojkama i mladim ženama od strane društvenih mreža, ali i od strane medija koji ovakve ličnosti svakodnevno i plasiraju.

Žene širom svijeta pokušavaju da kopiraju njen stil i izgled, pa nije ni čudo što ima na hiljade pratitelja na svojim društvenim mrežama, posebno kada je riječ o njenom Instagram profilu, na kojem ćete uglavnom pronaći provokativne fotografije od Kim K, kojima pokušava da privuče što više pažnje kako bi ostala aktuelna u svijetu poznatih i slavnih. To joj i uspijeva, ali je nedavno jednom slikom uspjela da privuče drugačiju vrstu pažnje i reakcija nego što je planirala.

Naime, nakon što je objavila fotografiju koju možete pogledati u nastavku, većina je primjetila jedan detalj na njenoj nozi zbog čega su ostali naprosto zgroženi. U nastavku pogledajte o čemu se radi.

Ova fotografija je izazvala burne reakcije na internetu, a razlog je mali nožni prst na njenoj nozi, a na originalnoj slici se vidi koliko je njen nokat žut i da je zaista čudnog oblika. Nije dugo prošlo prije nego su se tu našli brojni komentari koji su konstatovali da je sa svojim vremenom i novcem itekako mogla da učini nešto po ovom pitanju.

Komentari