Notes160x600
Rollup
Duško Tošić potpisao ugovor sa Kinom a evo kako je  Jelena reagovala na to

Duško Tošić potpisao ugovor sa Kinom a evo kako je Jelena reagovala na to

Poznato je svima da su jedan od najpoznatijh parova na estradi Jelena Kareluša i Duško Tošić i da njihova ljubav nema granice.

Duško je nedavno dobio priliku da potpiše ugovor sa Kinom na što je i pristao,a  što je izazvalo razne špekulacije o tome kako će Jelena Karleuša reagovati na to.

”Gde god Duško da igra, to ne remeti moje poslovne aktivnosti jer sam uvek prisutna i u Beogradu i tamo gde se klub nalazi. Od Nemačke i Francuske, Španije ili Turske, pa i do Kine ili Amerike, ja sam neko ko je stalno u avionu” – rekla je Jelena za Kurir.

Ovaj par je navikao da ima granice u vezi i da su više odvojeni nego zajedno ali njihova ljubav nimalo ne prestaje.

Jelena je istakla kako njihova ljubav ne poznaje granice i da su ona i njene kćerke Atina i Nika navikle na život u koferima.

Jelena je velika podrška svom suprugu i tako će biti i nakon ove odluke, ali ona također ne namjerava da se preseli tamo i da zapostavi svoju karijeru ovdje u Beogradu.

Popularni sportista potpisaće ugovor za kineski fudbalski klub “Gvangdžuom R&F”, i to za godišnju platu od 5,8 miliona evra.

Duško je također potvrdio da se njihov odnos neće promijeniti iako se on seli u Kinu te da njihova ljubav stvarno ne poznaje granice.

Komentari