Notes160x600
Rollup
Dragana Mirković u suzama, neutješna je: Njenog dragog više nema (Foto)

Dragana Mirković u suzama, neutješna je: Njenog dragog više nema (Foto)

Nedavno je u porodici Dragane Mirković zavladala tuga, a ona je o odlučila podijeliti i sa svojim fanovima i pratiteljima na društvenim mrežama.

Dragana Mirković je jedna od najomiljenijih i najuspješnijih pjevačica na domaćoj estradi. Ono što je zaista vrijedno spomena kad je ona u pitanju, jeste da u toku svoje karijere koja traje već decenijama, nikad se za njeno ime nije vezao nikakav skandal koji bi ukaljao njen ugled, te se može pohvaliti da je svoju slavu izgradila zahvaljujući svojim vokalnim sposobnostima i muzici koju je uvijek sa ljubavlju stvarala.

Kada je u pitanju njen privatni život, uvijek ga je držala što dalje od očiju javnosti i medija, te iako nikad nije otvoreno izbjegavala kontakt s novinarima, kad su u pitanju njena djeca, nikad ih nije previše eksponirala kao što to inače slavne ličnosti rade sa svojim mlađim generacijama, nego im je dopustila da sami odluče da li žele da mediji govore o njima.

Na internetu se može pronaći jako mali broj njihovih porodičnih fotografija, ali je ipak tu nekoliko fotografija na kojima je Dragana pozirala sa porodičnim psom, koji je nedavno preminuo, što je ona podijelila na svom Instagram nalogu, uz nekoliko stavki u kojima govori o ljubavi i pažnji koja je potrebna da se pruži ljubimcima.

Komentari podrške su stizali sa svih strana, a sve je iznenadilo koliko je pjevačica bila vezana za porodičnog ljubimca Rexa, njemačkog ovčara koji je očigledno dugi niz godina bio dio njihovog kruga, te će ga sada teško zamijeniti, a zaboraviti sigurno neće nikad.

Komentari