Notes160x600
Rollup
Dragana Mirković progovorila o najtežim trenucima svog života : Nije joj bilo lako!

Dragana Mirković progovorila o najtežim trenucima svog života : Nije joj bilo lako!

Voditeljka Ivana Baltić u svojoj emisiji poznatijoj kao “ Ja to tako” odlučila je ugostiti bivšu članicu žirija “ Pinkovih zvezda” Draganu Mirković.

Draganu Mirković svi poznajemo kao poznatu, optimističnu i uvijek nasmijanu osobu, koja je uz sve to odlična pjevačica. Moramo priznati da Dragana iz godine u godinu izgleda sve ljepše, očito je da joj godine ne mogu ništa.

Međutim iza tog prelijepog osmijeha krije se teška priča koju je Dragana odlučila podijeliti sa svim gledateljima ove emisije.

Dragana je počela priču kako se u jednom periodu svog života osjećala toliko usamljeno i nesretno. Navodi kako je u tom periodu imala sve, ali zapravo duboko u sebi osjećala je da nema ništa.

Ušla je u 30-tu godinu bez partnera, za nju je to bilo strašno, te kako navodi u tom periodu izgubila je svaku nadu da će se ljubav njenog života pojaviti. Sva sreća bila je u zabludi, Dragana je danas sretno udata žena, a njeno srce ukrao je Toni Bijelić.

Osvrnula se i na kritike sa kojima se susreće a tiču se njenog  izgleda, Dragana smatra kako ne mora biti žena sa stilom, ali je bitno da je žena sa stavom, završila je svoju konstataciju i dostojanstveno odgovorila na sve kritike.

Komentari