Notes160x600
Rollup
Đekson najbrutalnije prozivao Minu, a na kraju počeo I da joj prijeti!

Đekson najbrutalnije prozivao Minu, a na kraju počeo I da joj prijeti!

Ljubavni par koji je izazvao mnogobrojne reakcije I komentare gledalaca je svakako veza između Nemanje Đurića svima poznat kao Đekson, i do skora maloljetne Mine Vrbaški. Mnogi su osuđivali Minu koja je veoma mlada ušla u rijaliti, a osim toga dozvolila je sebi razne stvari zbog kojih su njeni roditelji doživljavali sramotne trenutke. Možete li zamisliti kakav je osjećaj jednom roditelju gledati svoju maloljetnju kćerku tokom odnosa na TV ekranu.

Mina je vjerovala u vezu sa Đeksonom, a nakon što je napustila rijaliti shvatila je da Đekson nije mnogo patio za njom, jer je veoma brzo imala priliku gledati svog dragog u zagrljaju druge takmičarke. Došlo je vrijeme da se Mina vrati u Zadrugu I odlučila je dati Đeksonu drugu šansu.  Nije dugo potrajalo, ušli su u žestoke verbalne sukobe koji su dosegli vrhunac.

Đekson je počeo iznositi neke stvari koje se tiču Mine i svega onoga što je Mina svom dečku govorila u povjerenju. Nemanja je zaista odlučio da joj zagorča život, a po svemu sudeći dobro mu ide.

Komentari