Notes160x600
Rollup
Dala je brdo novca da ima usne Anđeline Džoli i velike grudi: Marija sada izgleda kao da je iz horora izašla (Foto)

Dala je brdo novca da ima usne Anđeline Džoli i velike grudi: Marija sada izgleda kao da je iz horora izašla (Foto)

Marija Magdalena je 24-ogodišnja plesačica iz Kanade, koje je potrošila više od 150.000 američkih dolara samo kako bi izgledala manje „obično“, kako je to ona navela. Naime, ova igračica je odlučila da poveća svoje grudi, zatim da pokuša da ima usne kao Anđelina Džoli, a zatim je uradila i takozvanu brazilsku stražnjicu, jer nije bila zadovoljna s tim kako je prije izgledala. Sada je pak situacija potpuno drugačije, te dok je ona oduševljena promjena, s njom se ne bi složili njeni fanovi kao ni pratitelji na Instagramu koji su itekako brojni.

Prvu operaciju je na sebi uradila kada je imala samo 20 godina, a poslije toga se nije zaustavila. Danas više ni ne liči na sebe, a osim što je svoje tijelo izmijenila do neprepoznatljivosti, prekrila ga je i brojnim tetovažama. U nastavku pogledajte kako to ona sada izgleda, a sigurni smo da ćete se i vi razočarati što se od prave ljepotice pretvorila u ovo.

To je mišljenje i većine njenih fanova, kao i onih koji vide njene slike i koji su upoznati s njenom pričom, te svi smatraju da je za nju od ključnog značaja da što prije prestane, inače se njeni estetski poduhvati neće završiti dok ne napravi sebi problem koji neće moći tako lako da riješi.

Ipak, ima i onih kojima se ovakva više dopada pa je podržavaju da nastavi da radi ono što želi, bez obzira šta joj drugi govorili, čak i ako su ti drugi ustvari liječnici i stručna lica koja su također protiv ovoga.

Komentari