Notes160x600
Rollup
Da li znate kakve su stražnjice muškarcima najprivlačnije: Iznenadit će vas prava istina

Da li znate kakve su stražnjice muškarcima najprivlačnije: Iznenadit će vas prava istina

Bez ikakve sumnje je da pripadnici muškog spola veliku pažnju posvećuju ženskim zadnjicama, a postoje mnoge polemike koji je to oblik stražnjice koji je muškarcima najprivlačniji.

Često se krivi medije i društvene mreže, koji plasiraju djevojke kao što su Kim Kardashian, te njih etiketiraju kao najzgodnije i najprivlačnije, dok je ustvari realnost nešto drugačija od toga. Naravno, ne trebate ići iz krajnosti u krajnost, te anoreksične djevojke proglašavati zgodnim, što je prije nekoliko godina bio trend u cijelom svijetu.

Ono što većina ljudi zaboravlja jeste da većina fotografija slavnih ličnosti koje vidite na internetu ili u medijima, da te slike uopšte tako ne izgledaju, nego da su produkt rada i „uređivanja“, tako da na kraju ti modeli uopšte više ne liče na sebe, nego su u pitanju savršena tijela, koja u realnosti i ne postoje, nego se samo takva plasiraju široj javnosti.

Iako se djevojke i dan danas muče oko svog izgleda, te imaju komplekse jer koliko god se trudile, ne mogu da imaju tijelo kao djevojke u magazinima, muškarci su manje opterećeni time, te su se izjasnili i oko toga koji im je tip ženske stražnjice najprivlačniji. Naime, većina je priznala da je riječ o zadnjici gdje je donji luk oko 45 stepeni, a kao primjer vam u nastavku donosimo fotografiju Jennifer Lopez.

Njena zadnjica bi mogla da posluži kao inspiracija mnogima, a bez ikakve sumnje je, da je ovakvo tijelo u njenim godinama samo produkt treniranja i vježbanja, kao i pridržavanja zdrave ishrane, ali i zdravog načina života.

Komentari