Notes160x600
Rollup
Cijeli svijet se smije američkom predsjedniku: Penjao se u avion, pa napravio najgluplju moguću stvar (Video)

Cijeli svijet se smije američkom predsjedniku: Penjao se u avion, pa napravio najgluplju moguću stvar (Video)

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država je jedan od najmoćnijih muškaraca na svijetu, a ovaj svjetski lider je često glavna tema brojnih medija, kako američkih, tako i onih širom svijeta. Ipak, osim što se tu izvještava o njegovim političkim akcijama i odlukama, isto tako često mediji znaju da prenose detalje iz njegovog privatnog života, ili neke „bisere“ kojima redovno uspijeva da cijeli svijet ostavi zbunjenim.

Nedavno mu je to opet pošlo za rukom, kada se penjao u avion, a onda napravio nešto zaista glupo. Naime, neko od novinara je snimao predsjednika dok se penjao stepeništem, a nosio je i kišobran, koji je odlučio da, kada ga više nije mogao dalje nositi, samo spusti na pod ispred vrata, bez da ga je sklopio ili barem sklonio negdje u kut. Ovim je nasmijao cijelu naciju, a nije ni veliko čudo što se video u rekordno kratkom roku proširio cijelim svijetom, pa su ubrzo svi pričali o snimku koji vam donosimo u nastavku našeg današnjeg članka. Evo kako je to izgledalo.

Kao i uvijek, našlo se mnogo onih koji su se odlučili našaliti na račun američkog predsjednika i koji su se zapitali da li on uopšte zna kako se zatvara kišobran ili je navikao da njegove „sluge“ i to za njega obavljaju.

Bilo je i onih koji su pravili još gore komentare, ali ipak, na to je Trump odavno navikao kako nije baš pretjerano omiljen u državama Amerike zbog politike koja ne odgovara većini, nego samo njegovim pristalicama i onima koji su izabrali Trumpa kao svog predsjednika.

Komentari