Notes160x600
Rollup
Cecine roditelje dosad sigurno niste vidjeli: Iz ovog razloga se nikad nisu pojavljivali u javnosti (Foto)

Cecine roditelje dosad sigurno niste vidjeli: Iz ovog razloga se nikad nisu pojavljivali u javnosti (Foto)

Jedna od ubjedljivo najpopularnijih pjevačica na domaćoj estradi je Svetlana Ceca Ražnatović koja je godinama već jedna od najdražih pjevačica na sceni u Srbiji, bez obzira na to što dugi niz godina nije se pojavljivala u javnosti jer je bila u kućnom pritvoru. Mnogi je smatraju i najvećom jugoslovenskom zvijezdom, odmah poslije Lepe Brene koja je i dan danas jedna od najpopularnijih pjevačica, a karijeru su započele obje u doba Jugoslavije. Ceca se muzikom počela baviti jako mlada, ali je ubjedljivo najveću mrlju na njenoj karijeri ostavio brak sa Željkom Ražnatovićem, zbog kojeg je i dan danas Ceca persona non grata u brojnim gradovima Balkana, posebno u Bosni i Hercegovini, ali i u Hrvatskoj.

U tom braku je Ceca dobila dvoje djece, Veljka i Anastasiju, a dok je Veljko svoju strast pronašao u borilačkim vještinama, Cecina kćerka je krenula stopama svoje majke te se upustila u muzičke vode. Dosad je objavila jedan singl koji je bio veliki hit među omladinom ovog ljeta u regionu, a svi se nadaju da se njena priča neće završiti na tome, te da će napraviti blistavu karijeru, ravnu onoj koju je imala njena majka.

Kada je riječ o porijeklu Cece Ražnatović, rijetko ko zna da je rođena u Žitorađi 1973. godine, te mnogi misle da je mlađa jer zaista i dan danas izgleda jako dobro. U nastavku vam donosimo kako izgledaju njeni roditelji, koji se zovu Mirjana i Slobodan Veličković.

Što se tiče njenih roditelja, nikad se nisu pretjerano eksponirali u javnosti, nikad nisu uživali u medijskoj pažnji, ali je njihova kćerka uvijek imala njihovu podršku.

Komentari