Notes160x600
Rollup
Ceca se itekako razbijesnila nakon ovoga: Ne zna ko stoji iza onoga što se desilo, ali ne piše mu se dobro

Ceca se itekako razbijesnila nakon ovoga: Ne zna ko stoji iza onoga što se desilo, ali ne piše mu se dobro

Jedna od najpoznatijih pjevačica danas je sigurno Svetlana Ceca Ražnatović, koja će poslije ovoga sigurno biti još draža svojim fanovima.

Danas mnoge poznate ličnosti koriste naloge na društvenim mrežama kao sredstvo komunikacije sa svojim fanovima, a ako u obzir uzmete koliko često većina njih ažurira svoje profile, zaista u to ulažu mnogo truda, te nije fer da neko kasnije taj njihov trud omalovažava ili da ih optužuje da im ti nalozi ništa ne znače.

Iz sličnih razloga na drustvenim mrezama se oglasila popularna pjevacica Ceca Raznatovic povodom problema koji se pojavio nedavno na njenom Instagram profilu. Ona je zajedno sa svojim timom uocila vrtoglavi rast pratilaca, koji nije normalan da se desi u toku 24h. Riječ je o porastu za čak pedeset hiljada pratilaca, što je Ceca odmah primjetila i reagovala.

Pjevacica je kontaktirala Instagram da isprave ovu gresku i odmah se takodje obratila i svojim fanovima. Rekla je da ne zeli vjestacko okruzenje i da ko god stoji iza ovog, iza ove podmukle igre ce biti zaustavljen.  Njen cilj očigledno nije da ima što veći broj pratitelja, nego želi da to zapravo budu ljudi koje će interesovati njen život i njen rad.

U poruci koju je takodje objavila na Instagramu, izrazila je kako zeli da svi zajedno, i ona i njeni fanovi da imaju samo jedan zajednicki cilj, da ne vrijedjaju druge i da budu povezani samo lijepom emocijom. Ubijedjena je da zbog velike brojnosti na drustvenoj mrezi, mogu biti cjelokupni svijetli primjer koji pokazuje zdravo i kulturno okruzenje.

Komentari