Notes160x600
Rollup
BRZ OPORAVAK MAJSTORE: SELEKTOR KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE BIH DUŠKO VUJOŠEVIĆ MORAO NAPUSTITI ZBOG HITNOG MEDICINSKOG TRETMANA

BRZ OPORAVAK MAJSTORE: SELEKTOR KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE BIH DUŠKO VUJOŠEVIĆ MORAO NAPUSTITI ZBOG HITNOG MEDICINSKOG TRETMANA

Duško Vujošević imenovan je ove godine za selektora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine. Nije tada ni slutio da će ovom timu otkazati skoro svi najbolji igrači i da će raditi sa timom koji je i zvanično najmlađi tim pretkvalifikacija u kojim BiH nastupa.

Upravo zbog toga što se prihvatio tog posla onda kada bi mnogi odustali, ali i zbog svog velikog košarkaškog znanja, vrlo brzo je pokupio simpatije svih ljubitelja sporta u Bosni i Hercegovini.

Zbog toga je  tugom dočekana vijest da je morao napustiti stručni štab naše košarkaške reprezentacije prije odlučujuće utakmice protiv reprezentacija Armenije i to zbog zdravstvenih problema sa kojima se susreće.

Kako je sam istakao u nekom od ranijih intervjua, on čeka transplantaciju bubrega, ali sada se pojavio problem sa lijevom nogom, pa je konzilijum ljekara iz Sarajeva, Beograda i Bratislave preporučio hitan tretman njegove lijeve noge u hiperbaričnoj komori, kako bi se spriječile teške posljedice.

Selektoru želim brz oporavak!

Komentari