Notes160x600
Rollup
BOŽO VREĆO PONOVO ISPRED BEOGRADSKE PUBLIKE : Umjetnik  interpretator i autor sevdalinki nastupit će 3.decembra u Sava Centru!

BOŽO VREĆO PONOVO ISPRED BEOGRADSKE PUBLIKE : Umjetnik interpretator i autor sevdalinki nastupit će 3.decembra u Sava Centru!

Da se u ovom izopčenom vremenu još uvijek cijeni i poštuje prava muzika i umjetnost, govori i podatak da je zbog prevelikog interesovanja Božo Vrećo odlučio počastiti svoju publiku dobrim i kvalitetnim nastupom.

Nastup će se održati u Sava Centru trećeg decembra. Božo Vrećo okarakterisan je kao čovjek anđeoskog glasa, koji dotiče srce i miluje dušu, a složit ćemo se da ga upravo jedan takav opis savršeno opisuje.

Ovaj veliki umjetnik, interpretator i autor sevdalinki živi u Sarajevu, a njegova djela nastala su upravo u tom gradu. Ne smijemo zaboraviti napomenuti da je Božo magistar arheologije, a jednom prilikom izjavio je kako je njegova najveća iskopina bila sevdah.

Božo Vrećo svoju euforiju i oduševljenje povodom nastupa u Sava Centri nije mogao sakriti, jer kako kaže smatra da je Sava Centar san svakog pjevača. Vjeruje da će ispuniti očekivanje gostiju I prijatelja koji će se trećeg decembra pojaviti kako bi uživali u toj sinergiji i atomosferi.

Karte su u prodaji, a mogu se kupiti na blagajni SC.

Komentari