Notes160x600
Rollup
Bila je veganka četiri godine, a onda je ponovo počela da jede meso: Promjena u njenom izgledu nakon tri sedmice je sve ostavila bez riječi (Foto)

Bila je veganka četiri godine, a onda je ponovo počela da jede meso: Promjena u njenom izgledu nakon tri sedmice je sve ostavila bez riječi (Foto)

Bez ikakve sumnje je da način naše svakodnevne ishrane i namirnice koje unosimo u svoje tijelo znatno utječu na to kako mi izgledamo, te koliko se dobro osjećamo i koliko smo zdravi.

O tome najbolje govori priča djevojke po imenu Kristel, koja je poslije četiri godine koje je provela uspješno izbjegavajući sve obroke koji su u sebi sadržavali meso, odlučila da ipak uključi i te namirnice u svoju ishranu, te da ne bude više vegan.

Bez obzira na to što joj je ishrana bazirana na biljnim proizvodima zaista dugo vremena odgovarala i prijala, primjetila je da se osjeća slabije i gore nego prije, pa je odlučila i da uradi nešto po tom pitanju za svoje zdravlje. Počela je ponovo da jede na mesu, a ubrzo nakon toga je osjetila potrebu da na društvenim mrežama podijeli svoje iskustvo i promjenu koju je doživjela.

Nakon što se samo tri sedmice hranila i proizvodima životinjskog porijekla, osim što se psihički osjećala bolje, te osim što je nakon dugo vremena konačno imala više energije za sve svoje obaveze koje je morala da obavi, primjetila je promjenu i na svom licu, koje više nije bilo tako iziritirano, niti je bilo natečeno.

Mnogi su joj na društvenim mrežama poručili da nema šanse da je to imalo veze se njenom ishranom, ali bilo je više onih koji su je podržali u tome da joj zdravlje bude na prvom mjestu, a tek onda ishrana i neki pogledi i mišljenja u životu. Šta vi mislite o ovakvim tipovima ishrane?

Komentari