Notes160x600
Rollup
Bila je tako dobra u krevetu da mu je razum pomutila: Razveo se od žene zbog ljubavnice, a da nije imao pojma s kim ima posla

Bila je tako dobra u krevetu da mu je razum pomutila: Razveo se od žene zbog ljubavnice, a da nije imao pojma s kim ima posla

Ispovijest ovog muškarca je klasičan primjer kako karma funkcioniše, a sve je počelo time što je varao svoju suprugu kad god je stigao.

Anonimni muškarac je odlučio da se obrati savjetnici Deidre Sanders, a njegova priča će vas pomalo i nasmijati. Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, većina se složila da je muškarac dobio baš što je i zaslužio, ali mu je ipak Deidre odgovorila staloženo i dala mu jednostavan savjet.

Naime, on se nakon afere koja je trajala pet godina odlučio da razvede od svoje supruge i da se potpuno posveti ljubavnici koja je također bila udata. Nisu živjeli zajedno, iz razloga što se njen razvod nije u tom trenutku bio završio, ali samo četiri mjeseca nakon što se muškarac razveo, ona mu je poručila da je našla nekog novog.

Man is taking off the wedding ring

To ga je ostavila šokiranim, ali ono što ga je još više začudilo bilo je što je nastavila da mu se redovno javlja, te uvijek nalazi nove izgovore da se dopisuju na društvenim mrežama. Priznala mu je da često misli na njega i da joj je on neka vrsta utjehe. Ipak, muškarac je ostao uporan, te je našao novu partnericu, a ovaj put joj ne želi da dopusti da mu upropasti i tu vezu.

Ipak, kako ona nije odustajala, on se obratio Deidre koja mu je poručila da se podhitno udalji od nje, ako ne želi da mu uništi i novu vezu. Konstatovala je da će on toj ljubavnici zauvijek ostati samo utjeha, što nije nešto što bi mu trebalo da laska.

Komentari