Notes160x600
Rollup
Bahato rasipanje hrvatskog fudbalera: Supruzi kupio mobitel od 24-karatnog zlata (Foto)

Bahato rasipanje hrvatskog fudbalera: Supruzi kupio mobitel od 24-karatnog zlata (Foto)

Poznato je da se većina poznatih ličnosti zna i bahato ponašati, što se naročito vidi iz njihovog rasipničkog načina života i trošenja velikih količina novca na stvari poput odjeće, obuće, i mobilnih telefona.

Hrvatski reprezentativac i fudbaler Bešiktaša, Domagoj Vida, pridružio se ovoj grupi slavnih koji imaju sklonosti ka bahatim kupovinama, pa je svojoj supruzi nabavio mobilni telefon i to od čistog, 24-karatnog zlata, koji je i slikan i objavljen na društvenim mrežama.

Domagoj se potrudio da i personalizira ovaj telefon, pa je na zadnjoj strani izgravirana fotografija na kojoj se nalaze on i njegov sin, a ispod nje je napisano „Mama volimo te“.Za neke ovo je lijep znak pažnje koji je Vida uradio za svoju suprugu, dok je za druge ipak malo pretjerano, pa smatraju kako se taj novac mogao iskoristit na neki drugi, mnogo bolji način.

Fudbaler je naručio ovu masku od 24-karatnog zlata za iPhone svoje supruge Ivane i nije žalio na to potrošiti preko 5.000 eura.

Fudbaler je rođen u Našicama, 29.4.1989. godine. Domagojev otac Rudika Vida je bio jedan od najboljih napadača u hrvatskoj ligi. U sezoni 1993/94. je s 26 golova bio treći strijelac lige.Domagoj je u braku s bivšom Kraljicom Hrvatske Ivanom Gugić. Par je nakon tri godine veze dobio dijete, sina Davida. Vezu su odlučili okruniti brakom u junu 2017. godine, a bračne zavjete su izmijenili u istarskom gradiću Umagu.

15.7.2018. godine, na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, Domagoj Vida je s hrvatskom nogometnom reprezentacijom osvojio srebro, što je najveći dotadašnji uspjeh hrvatskog nogometa.

Komentari