Notes160x600
Rollup
Ana Sević potresla javnost svojom izjavom :”Ovo ne bih poželjela ni najvećem neprijatelju”

Ana Sević potresla javnost svojom izjavom :”Ovo ne bih poželjela ni najvećem neprijatelju”

U žiži javnosti se češće pojavljuju razvodi i preljube nego skladan odnos, a to je i dokaz odnosa između folk pjevača Ane Sević i Darka Lazića od kojih mediji ne odustaju.

U emisiji koju Ana vodi ”Neki novi klinci” Ana je izjavila da se ona udala iz ljubavi za Darka i da joj je razvod teško pao kao da je smrtni slučaj.

Inače Ana je jedno vrijeme govorila stalno kako je mislila da će čitav život ostati sa čovjekom kojeg je sama birala i s kojim je ušla u brak i da je to brak za čitav život.

”Razvod je za mene neka vrsta smrti, nikada nikome ne bi to poželjela, ni najgorem neprijatelju. Uđeš u brak iz ljubavi, baš kao Darko i ja što smo ušli, razvod je nešto posljednje što čovjek zamisli da mu se može desiti.”- rekla je Ana za Glamur

Također je dodala da su ona i Darko često se smijali tome kada zamisle da šetaju nekom plažom u budućnosti ali da je život nekad surov i da se neke stvari ne mogu promijeniti iako se trudite.

Ana Sević i Darko Lazić su objavili u medije istinu o razvodu 2018 a nakon toga nisu htjeli da dalje daju bilo kakve izjave o tome,a mediji su uporno pokušavali.

Pošto je njihov brak do tada stvarno izgledao miran i skladan za sve je to bio veliki šok, a čak je i direktor Grand produkcije pokušao da ih pomiri pozivajući ih u svoju emisiju.

 

Komentari