Notes160x600
Rollup
Ana Nikolić živi od svoje ušteđevine, dotakla je dno sad: Ne želi više da nastupa, jer je sve deblja

Ana Nikolić živi od svoje ušteđevine, dotakla je dno sad: Ne želi više da nastupa, jer je sve deblja

U posljednjih nekoliko mjeseci, nekada jako omiljena i popularna pjevačica Ana Nikolić se skoro više i da ne pojavljuje u javnosti, te se povukla i sa društvenih mreža i u potpunosti se skriva od medija i novinara. Razlog zbog kojeg se popularna pjevačica sada potpuno izolovala jeste što već mjesecima ne može da mrša, pa ni ne liči više na onu staru verziju sebe prije nego što se porodila i rodila kćerku kojoj je dala ime Tara.

Osim toga, veliki udarac u njenom životu je bila i rastava sa njenim dosadašnjim suprugom, reperom Stefanom Đurićem, koji je javnosti poznatiji kao Rasta, koji je ujedno i Tarin tada. Naime, on je prekinuo i poslovnu saradnju sa Nikolićevom, što znači da je povukao i sve svoje pjesme koje su se trebale da nađu na Aninom novom albumu koji se uveliko najavljivao za ljeto koje je pred nama, a sada ta priča pada u vodu.

To je Anu razumljivo učinilo očajnom, a nedavno su je neki novinari uslikali u jako nezavidnom izdanju, a kada je te fotografije ugledala na društvenim mrežama i komentare koje su pisali njeni bivši fanovi, naprosto se užasnula i odlučila da više ne želi ni napolje da izlazi, a kamoli da se pojavljuje u medijima.

Ipak, ima i onih koji joj skoro svakodnevno pružaju svoju podršku i koji se nadaju da će se što prije sabrati i uspjeti da dovede svoj izgled u normalu, jer joj prijete i brojne zdravstvene posljedice, ukoliko nešto ne učini po tom pitanju uskoro.

Komentari