Notes160x600
Rollup
Ana Bekuta se htjela pohvaliti, a samo se još gore osramotila: Ovo se nalazilo u njenom frižideru (Foto)

Ana Bekuta se htjela pohvaliti, a samo se još gore osramotila: Ovo se nalazilo u njenom frižideru (Foto)

Ana Bekuta se može pohvaliti da u godinama koje je provela na sceni, da je uspjela da napravi zaista izuzetnu karijeru punu uspjeha koji se i dan danas nastavljaju, a pjevačica se još ne planira povući u mirovinu. O njenom privatnom životu se rijetko govori u medijima, kako živi relativno mirnim životom sa svojom porodicom. Kada je nedavno na Instagramu objavila jedan video iz svog stana, svi fanovi su bili zainteresirani da saznaju kako to Ana živi, a imali su šta i vidjeti.

Ana je objavila video u kojem je pokazala svoj cijeli stan koji je itekako luksuzan i otmjeno namješten, a što se tiče uređivanja, za to se pobrinula Ana, koja je i na ovaj način da itekako ima ukusa, što često zna demonstrirati i svojim odjevnim kombinacijama sa kojima nikad nije pretjerivala, kako to često dame na estradi imaju običaj, bez obzira na njihove godine. Zbog toga je njeni fanovi još više cijene i poštuju, to je sigurno.

Kada je Ana snimala ovaj video, očigledno je da nije baš stigla da napuni frižider, a na to je i zaboravila, pa je otvorila pred kamerom i vrata frižidera i ostala i sama iznenađena time što je vidjela – ništa.

Iako je prvo rekla da se u njemu nalaze osnovne potrepštine, od njih ni traga ni glasa, pa je brže bolje Ana samo zatvorila vrata svog frižidera, čemu su se njeni fanovi itekako nasmijali, a na njen račun su kasnije napravili i brojne šale, koje joj vjerovatno nisu toliko zasmetale s obzirom na situaciju.

Komentari