Notes160x600
Rollup
Amra Silajdžić Džeko je imala poseban poklon za rođendan svog muža o kojem svi pričaju: Rijetko koja žena bi se ovo usudila uraditi (Foto)

Amra Silajdžić Džeko je imala poseban poklon za rođendan svog muža o kojem svi pričaju: Rijetko koja žena bi se ovo usudila uraditi (Foto)

Jedna od najuspješnijih bosanskohercegovačkih žena, barem kada su u pitanju one mlađe, manekenka Amra Silajdžić Džeko skoro svakog dana predstavlja svoju zemlju u najboljem svjetlu, što se najbolje vidi po njenom Instagram nalogu.

Amra kao i mnoge druge mlade žene i djevojke, stalno ažurira svoje profile na društvenim mrežama, te dijeli trenutke iz svakodnevnog života sa svojim brojnim fanovima, koji se itekako interesuju za to kako ona provodi svoje dane. Kao majka troje djece i kao uz sve to i poslovna žena, ne može se reći da ima pretjerano slobodnog vremena, ali opet nađe vremena za sve ono što smatra prioritetom u životu.

Nedavno je Amra podijelila jednu fotografiju koja je sve iznenadila, a riječ je o poklonu koji je odlučila da odabere za svog muža, bosanskohercegovačkog fudbalera, Edina Džeku. Ona je na ruci istetovirala njegovo ime, i to dva dana prije nego je on 15. marta slavio svoj rođendan, i to u Sarajevu.

Mnogi su se iznenadili zbog ovog gesta, kako je tetoviranje nečijeg imena na ruci poduhvat na koji se ne bi baš puno ljudi usudilo. Ipak, očigledno je Amra dovoljno sigurna u njihovu ljubav da se odluči na nešto ovakvo, a bez ikakve sumnje je da se i njen suprug oduševio.

Ovo je inače njena prva tetovaža, te ne može se reći da joj nije trebalo hrabrosti da odluči ovo da uradi. Da li se vama dopada njen gest, te da li biste se vi usudili da učinite nešto ovakvo za osobu do koje vam je stalo na ovaj način?

Komentari